Tandprotheticus S. Yilmaz

Ben als vijftien jarige in 1999 de tandtechniek ingerold.
Heb mijn eerste vier jaar doorgebracht op de Instituut Vakopleiding Tandtechniek om mijn tandtechnisch diploma te behalen en heb daarna nog één jaar door gestudeerd voor mijn Specialist prothese technicus diploma.

Heb daarna twee jaar gewerkt zonder enige studie, vervolgens door mijn leergierigheid toch besloten om door te studeren. 
Heb mijn vier jarige opleiding voor de Tandprothetiek in de zomer van 2010 met zeer goede resultaten weten af te sluiten en mag nu met de trotse titel als Tandprotheticus verder door het leven gaan.

Sinds 2008 ben ik ook werkzaam bij verschillende tandarts groepspraktijken, waarbij ik volledige zorg draag voor het aanmeten en vervaardiging van de tandprothetische voorzieningen van de eerste afspraak (intake- gesprek) tot aan de laatste afspraak (plaatsen/na-controle van de prothetische voorziening).

Met de juiste kennis en ervaring die ik heb opgedaan in de afgelopen twaalf jaar (1999t/m2011) heb ik besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan en om mijn eigen Tandprothetische praktijk te openen.